Gå til innhold

Det grønne skiftet

Velkommen til Solcellegrossisten.

Solcellegrossisten gir deg god kontroll over energifremtiden din. Dette personlige 24-timers energi økosystemet for hjemmet er designet for å tilpasse seg dine endrede behov, preferanser og livsstil – perfekt tilpasset solenergibruken din med energiproduksjonen din.

Produser mer, bruk mer, spar mer

Med Solcelleløsning fra oss så produserer du den maksimale mengden solenergi som er mulig og bruker mer av den i hele hjemmet – dag og natt – for å forsterke besparelsene dine. Start med en grunnleggende  solcelle- og lagrings pakke og legg til flere komponenter etter hvert som behovene dine vokser. Med EV Charger, slik at du kan fylle bilen din gratis med strøm fra våre solcellepaneler. Og det er en komplett serie med Smarte energienheter fra Solcellegrossisten for å drive enhetene dine mer kostnadseffektivt.

Strømmen din forblir på

Ekstremt vær og nettavbrudd trenger ikke å rote med kraften din. Solcelle energien holder hvitevarene i gang 24/7 uansett hva som skjer utenfor. Lagre solenergien din og bruk den til å drive hjemmet ditt om natten når solen går ned. Og fortsett å produsere solenergi selv når nettet går ned.

Enkel leverandør enkelhet og sikkerhet

Ting fungerer bedre sammen når de kommer fra samme leverandør. Solcellegrossisten våre komponenter er designet for jevn, sømløs drift og maksimal sikkerhet. Gjør Solcelleenergien til din one-stop-shop-løsning for alle familiens energibehov.

Kraften er i dine hender

Se og administrer dit solcelleanlegg gjennom en enkelt brukervennlig app. Den lar deg spore og administrere din solenergiproduksjon, lagring, forbruk, elbillading og mer – hvor som helst, når som helst. Justering av solcelleanlegget-energiprogrammet gjøres på sekunder.

Grønt er vakkert

Bli en del av løsningen på klimaendringer ved å senke hjemmets karbonavtrykk og redusere klimagassutslippene. Kjør hvitevarene dine med hjemmeprodusert, fornybar solenergi som er ren og grønn.